Ветроходци тренират усилено за Eвропейското първенство в Бургас

12:09, 05 авг 15 / Спорт 25 250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първите участници в Младежкото европейско първенство по ветроходство клас 420 и 470 вече са в Бургас и вече са започнали своите тренировки, съобщиха организаторите. В първенството са заявили участие 220 състезатели от 33 държави.

Във връзка с провеждането на първенството и с цел да не се затрудняват състезателите е въведена нова организация на движение, уточняват от бургаското пристанище. За периода на състезанието в Зоната за обществен достъп и на територията на „Марина порт – Бургас” се ограничава достъпът на моторни превозни средства. Изключение се допуска само за сезонната линия на екобусовете, които ще продължат да обслужват маршрута от Моста до Морска гара. Посещенията на територията на „Марина порт – Бургас” ще се извършват при специален пропускателен режим.

За дните на състезанието ръководстото на „Пристанище Бургас” ЕАД  е осигурило свободен интернет, който ще се ползва от участиниците, журналистите, отразяващи спортното събитие и техническия екип на първенството. WiFi зоната ще обхване територията на Марината, акваторията на състезанието и част от Зоната за свободен достъп.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама