Topnovini.bg търси рекламни консултанти

10:53, 05 авг 15 25 1020 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Topnovini.bg е група от информационни сайтове за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Хасково, Велико Търново, Благоевград, Разград и Търговище. Topnovini.bg търси рекламни консултанти за офисите си в страната.

Отговорности: Набиране на рекламодатели за групата сайтове на Topnovini.bg; Ежедневни срещи с представители на малкия, среден и голям бизнес; Презентации, продажба на рекламно пространство - банери, PR материали; Изготвяне на оферти, сключване на договори, поддържане на контакти.

Моля, изпратете актуални CV, мотивационно писмо и снимка, чрез сайта Jobs.bg от ТУК. Не изпращайте документи по пощата или e-mail.

Първоначалният подбор на кандидатите ще бъде по документи. Ще се свържем само с одобрените кандидати, които ще бъдат поканени на интервю. Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.



Текстът не може да бъде коментиран, тъй като представлява предложение за работа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама