Topnovini.bg търси репортер за град Бургас

10:14, 05 авг 15 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Topnovini.bg е група от информационни сайтове за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Хасково, Велико Търново, Благоевград, Разград и Търговище. Topnovini.bg търси репортер за град Бургас.

Отговорности: Да следите информационния поток в областта; Да приоритизирате събитията в зависимост от тяхната значимост; Да пишете новини в кратък и ясен стил.

Изисквания: Много добро познаване на обществено-политическите събития; Много добра езикова култура; Компютърна грамотност; Комуникативност и способност за работа в екип.

Предимства: Опит в сферата на медиите; Завършено образование, специалност "Журналистика", "Връзки с обществеността" или "Българска филология".

Моля, изпратете актуални CV, мотивационно писмо и снимка, чрез сайта Jobs.bg от ТУК. Не изпращайте документи по пощата или e-mail.

Първоначалният подбор на кандидатите ще бъде по документи. Ще се свържем само с одобрените кандидати, които ще бъдат поканени на интервю. Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.



Текстът не може да бъде коментиран, тъй като представлява предложение за работа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама