Започва асфалтиране на улици от водния цикъл в Сливен (снимки)

17:32, 04 авг 15 25 250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Много скоро в Сливен ще започне асфалтиране на улици от водния цикъл на града. Това ще стане възможно след приключване на основните дейности по проекта. Това каза на пресконференция днес кметът инж. Кольо Милев. Предвидено е средствата да дойдат от капиталовата програма на Общината.

„Тази седмица дейностите по проекта са ориентирани към полагане на асфалт по улици в центъра на града и по-специално на тези, които се намират в района на център-запад” съобщи заместник-кметът Румен Стоилов.

Асфалт ще бъде положен на ул. „Великокняжевска”, в участъка от ул. „Стефан Егаров” до ул. „Ген. Столетов”, както и по ул. „Стефан Егаров”, в участъка между ул. „Шипка” и ул. „Иларион Драгостинов”. Асфалтиране ще се извърши още и на три улици, намиращи се в обхвата на центъра. Това са ул. „Индже войвода”, ул. „Георги Бенковски” и тупик на ул. „Ген. Столетов”.

„В кв. „Клуцохор” полагането на асфалт е към приключване. Днес трябва да бъде завършен последният участък на бул. „6-ти септември”,а следващата седмица да бъдат асфалтирани и по-малките участъци в квартала”, допълни Румен Стоилов.

Община Сливен предоставя схеми, от които всеки гражданин може да се информира за напредъка на отделните етапи на проекта. В оранжево са участъците, на които в момента се извършват строително- монтажни работи. В зелено са завършените участъци – готови за асфалтиране. В синьо са участъците, които подлежат на асфалтиране тази седмица. В розово са предстоящите участъци, които остават като строителни площадки, а в тъмносиво са вече асфалтираните участъци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама