Злато, рубини и сапфири продава НАП - Пловдив

14:58, 04 авг 15 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Златни накити, рубини и сапфири предлага за продан Националната агенция за приходите в Пловдив. Скъпоценности са общо 10 894 на брой, предлага се и сребро във вид на пластини и отливки, разказаха от НАП – Пловдив. Те могат да бъдат огледани от кандидат-купувачите днес и утре – 4 и 5 август. До 6 август пък е срокът за внасяне на депозита в размер на 20% от първоначално обявената цена.

До края на лятото от НАП - Пловдив, очакват също да приключи оценката на 10 броя диаманти и още 35 кг сребро, също конфискувани в полза на държавата при осуетен опит за контрабанда край ГКПП "Капитан Андреево".

Повече информация за тези продажби, организирани от Националната агенция за приходите, е достъпна в интернет страницата www.nap.bg в рубриката "Продажби".

Припомняме, че НАП – Пловдив, вече обяви продажбата на близо 21 тона скумрия, спряна преди дни заради съмнения, че няма да бъдат платени дължимите данъци след реализацията на стоката на пазара у нас. От утре, 5 август, желаещите да я закупят могат да участват в процедурата по пряко договаряне, обявена от приходната агенция в Пловдив.

Подробностите за участие, сроковете за огледи и за подаване на ценови оферти, както и телефоните за контакт с експертите от НАП Пловдив са публикувани на е-адрес  http://nraapp04.nra.bg/targove/pages/index/pid/4251.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама