Сниманата и на нос Калиакра продукция на Боливуд остави у нас 2,5 млн. евро

13:44, 04 авг 15 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Боливудската продукция „Dilwale” или „Човекът с голямото сърце”, който стана известен, като най-бюджетния индийски филм до момента, приключи снимки в България. Според данни на продуцентите, бюджетът на лентата е 25 000 000 евро, като десет процента от тях са изхарчени в България.

Продукцията обещава да е най-зрелищния индийски екшън, правен до момента. Десетки локации в България се превърнаха в декор за суперпродукцията. Снимките у нас продължиха около 60 дни, като голяма част от тях преминаха в София и старата част на Банско. Най-атрактивните екшън кадри бяха заснети на нос Калиакра. Мащабната продукция засне атрактивни преследвания с автомобили, включващи скокове от скалите на носа и зрелищни катастрофи.

Номинираният 15 пъти за наградата най-добър актьор на Боливуд Шарук Кхан и екипът му приключиха снимките в България с грандиозно парти в Албена. Локацията за партито бе избрана предварително от режисьора Рохит Шети и екипа му. Екипът на Шарук Кхан, наброяващ над 150 души се забавлява до зори на ексклузивно частно парти.

Диджеят подготвил специална програма от най-актуалните индийски песни и световни хитове. Индийските гости обаче изненадали всички с желанието си да слушат български хип хоп. Най-новите български хип хоп парчета накарали индийците да покажат майсторството си на дансинга. Самите Каджол и Шарук Кхан показали пред всички невероятните си танцовите умения, с които са известни от филмите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама