БСП решава за кандидатурата си за кмет на Хасково на 22 август /аудио/

12:38, 04 авг 15 / Политика 25 374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
БСП имат определени лица за кандидат кметове на предстоящите избори в Харманли и Димитровград, но не и в Хасково. Това каза на пресконференция червеният депутат Чавдар Георгиев. В Харманли отново ще бъде издигната кандидатурата на Михайл Лисков, а в Димитровград в надпреварата влиза Тодор Тодоров, който е педагог по образование.

В Свиленград столетницата ще подкрепи кандидатурата на Георги Манолов отново, а в Ивайловград претендент ще е Стефан Танев, който вече е бил кмет и бе депутат в предишния парламент.

Според общинския лидер на БСП в Хасково на 22 август ще се решава кой да е левият кандидат кмет за областния център. Станчев бе категоричен, че на 100 % е сигурно, че БСП ще издигне кандидатура, въпреки че все още не е ясно дали партията ще се явява самостоятелно или в коалиция.

Народният представител даде оценка на изминалия политически сезон в парламента. „Резултатите са лоши от водената дясна политика на правителството. С въпросите за референдума президентът получи два шамара и една целувка”, каза още Чавдар Георгиев.   

Какво още каза Чавдар Георгиев за изминалия политически сезон и какво той е свършил като депутат, чуйте в звуковия файл

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама