Трима пострадаха на пешеходни пътеки в Старозагорско

11:45, 04 авг 15 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две деца и възрастна жена пострадаха на пешеходна пътека в Казанлък и Стара Загора вчера, съобщиха от полицията.

Седемгодишен велосипедист и пострадал в Казанлък. Инцидентът станал в 19.05 часа . По бул.”Ал. Стамболийски” в посока север- юг се движил мотопед „Хонда”, управляван от С.Х. на 24 г. от Казанлък. Преминавайки през кръстовището с ул. „Гладстон”, на пешеходна пътека той блъснал велосипедиста И.И. на 7 г. от Казанлък. При сбълъсъка детето е паднало на пътното платно и е получило охлузни рани по чело, лява скула, ляво бедро и ляв глезен.

Откарано е в Центъра за спешна помощ, прегледано и освободено за домашно лечение.

Около 12.55 часа пък в Стара Загора по ул.”Хр. Ботев” в посока запад, се движил лек автомобил „Опел Вектра”, управляван от Т.Т. на 77 г. от Ст.Загора. На кръстовището с ул. „Д.Стаев” предприел завой наляво и с предната част на автомобила блъснал пресичащата по пешеходната пътека старозагорка В.И. на 68 г., която получила травма на главата. Откарана и обслужена в Центъра за спешна помощ, след което е освободена за домашно лечение.

Малко по-късно около 15.30 часа пак в Стара Загора станал още един инцидент. По ул. „Св. княз Борис” се движел лек автомобил „Фолксваген Кади”, управляван от 25-годишната И.С. от Стара Загора. На кръстовището с бул. „Св.Патриарх Евтимий” тя предприела завой наляво и с предната част на автомобила блъснала пресичащо по пешеходната пътека 12-годишно момиче, също  от Стара Загора. Вследствие на сблъсъка детето получило травма и оток на главата, и охлузвания по тялото. Настанено е за наблюдение в отделение по неврохирургия в УМБАЛ „ПРоф- Стоян Киркович”, без опасност за живота.

Пробите за алкохол на всички водачи са отрицателни, по случаите са образувани досъдебни производства.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама