МВР допуска, че заподозреният за убийството в Борисовата градина е избягал в чужбина

10:52, 04 авг 15 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Има вероятност човекът, издирван от полицията във връзка с убийството на момчето в Борисовата градина да е избягал в чужбина, призна в интервю за bTV директорът на националната полиция главен комисар Христо Терзийски. 

„Все пак считаме, че лицето е български гражданин и може да бъде разпознат от негови съседи, приятели и роднини и рано или късно ще стигнем до него“, посочи Терзийски и призова гражданите отново да погледнат снимките, разпространени от полицията. 

„Подадени са много сигнали, от тях пресяхме 120. Лицата отговарят на това описание, но е проверено алибито на всяко едно от тях и няма съвпадение на образа, който търсим“, изтъкна Терзийски.

Той добави, че полицията извършва оперативна работа по изчистването на комуникации, провеждани в района. „Започваме работа от всички първоначални версии“, каза той.  „Вкарваме и нов екип, който не е работил по случая до момента, така че ако имаме пропуски, колеги да погледат от друга страна.“

Той отбеляза още, че българската полиция се е обърнала към две служби от други страни, за да помогнат технически по случая.

Припомняме, че 16-годишен ученик бе убит посред бял ден в Борисовата градина в София в началото на юни. Няколко дни след това полицията обяви, че има заподозрян и разпространи снимки от камерите в района. 

Вече близо два месеца търсенето на заподозрения не дава резултат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама