Община Несебър купува туристически автобуси за над половин милион лева

07:51, 04 авг 15 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Несебър ще се обзаведе с два чисто нови туристически автобуса на стойност 500 хил. лева без ДДС. Предвижда се закупените возила да бъдат с минимум 50+1 места, като ще се ползват за извънградски пътувания. За целта от кметството са пуснали обявление за обществена поръчка, показа проверка на Topnovini.bg. Пътническите автобуси трябва да отговарят и на актуалните Български държавни стандарти, както и на международните такива. Парите за тях ще дойдат от общинския бюджет.

Участниците трябва да имат опит в изпълнението на поне три доставки, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката, извършени през последните 3 години. Фирмите следва да разполагат и с минимум един експерт, който да извършва периодично съдействие и консултации по време на гаранционния срок.

Други важни изисквания към участниците в публичния търг са те да притежават сервизна база за гаранционна поддръжка и ремонт при възникване на неизправности на туристическите автобуси, която да се намира на не повече от 50 км от мястото на изпълнение на поръчката. Предлагащият услугата трябва да разполага със собствена или наета мобилна работилница, с която да може да реагира при аварии и внезапни повреди по време на път на туристическите автобуси. Да има сертификат с обхват „Търговия и ремонт на автобуси” и да може да осигури оглед и демонстрация на предлаганите туристически автобуси.

Критерият за оценка ще бъде икономически най-изгодната оферта.

Фирмите могат да подават документи до 25 август. Предложенията ще бъдат отворени на следващия ден в сградата на Община Несебър от 10:00 часа. Срокът за изпълнение на поръчката е 90 дни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама