БДЖ пуска частично движението между Захарна фабрика и Горна баня

17:39, 03 авг 15 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Възстановява се частично движението на влаковете между гарите Захарна фабрика и Горна баня от утре, 4 август, съобщи Българската държавна железница (БДЖ).

Извършваните ремонтни дейности по железопътния участък ще се извършват от 09:20 до 14:20 часа до 31 август. В тези часове международният влак от Солун за София, бързият влак от Кюстендил за София и бързият влак от София за Благоевград ще се движат по обиколен маршрут през гарите Разменна и Волуяк.

В участъка между Централна гара София и гара Горна баня няма да се движат два пътнически влака от София за Благоевград и четири пътнически влака между София и Перник.

Автобуси ще превозват пътниците в участъка Централна гара София – гара Захарна фабрика – гара Горна баня, уверяват от БДЖ. Ще има и един допълнителен влак от Перник до Горна баня, а пътническите влакове между София и Перник ще се движат по удължен маршрут между София и Радомир.

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, има във всички гари и спирки по този маршрут, съобщава БДЖ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама