Ветераните на «Спартак»-Плевен с Ивайло Петев взеха купата „Коиловци 2015“

17:00, 03 авг 15 / Спорт 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ветераните от «Спартак»-Плевен са взели купата на проведения футболен турнир «Коиловци 2015». Сред гостите на надпреварата са били кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, заместник областният управител Красимир Иванов и кметовете на Клисура и Розино - Борис Спиров и Димитър Петров, съобщават от пресцентъра на местната управа.

В турнира са участвали отборите на ФК „Бойчинов” /ветерани/ и ФК „Бойчинов - Коиловци, ФК „Спартак” /ветерани” и ФК „Боримечка” - Клисура.

За плевенския „Спартак” е играл селекционерът на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев като е показал завидна техника и спотна форма.

Първото място след равен мач с „Бойчинов” - Коиловци и последвала поредица от дузпи са завоювали ветераните на „Спартак” - Плевен.

Купата е била връчена от проф. Стойков, който е поздравил всички участници с добрата игра.

"Турнирът е една съхранена спортна традиция още от далечната 1974 год., достойна за пример на младите футболисти от общината и днес. Ние искаме да създадем приемственост между поколенията с този турнир кано част от възраждането на футбола в общината, който беше натикан в ъгъла от фалшиви местни герои.", е казал проф. Стойков.

Окончателното класиране: Домакините от „Бойчинов” са втори, а трети и четвърти - ФК „Боримечка” - Клисура,  и ФК „Бойчинов” /ветерани/ - Коиловци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама