Масово островно хоро за празника на Света Анастасия

13:59, 03 авг 15 / Култура 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Незабравимо  преживяване с много приятни изненади и събития подготвя за празника си на 15 август о-в Света Анастасия.

Празникът ще бъде двоен, тъй като тогава се навършва една година от пускането на вода и на общинския кораб „Анастасия“, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Първите пасажери за острова ще бъдат посрещнати в 09.00 часа с духова музика на Морска гара. Корабът ще отплава за Св. Анастасия в 10.00 часа. Един от пътниците, определен чрез томбола с имената на всички на борда на плавателния съд, ще получи специален подарък.

В 11.30 часа ансамбъл „Странджа“ ще поведе масово хоро, в което ще бъдат поканени да се включат всички посетители на острова.

На празничния ден всички „островитяни“ ще могат да опитат да извадят миди от мидената ферма и след това заедно да ги опекат. За малчуганите е предвидена забавна анимация и островни арт ателиета за незабравими приключения.

Кулминацията на празника е в 20.00 часа, когато започва концерт на изключителната Тони Димитрова. Специално за островната й изява, посветена на празника, е предвиден извънреден курс на кораба. Билетът е 20 лв., като в цената е включен и транспортът. Поради ограничения брой на местата е необходима предварителна резервация на телефон 0882 004 124 или на e-mail: [email protected]

Билети се продават на място на Морска гара, непосредствено преди отпътуване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама