Засякоха подпийнал и без книжка шофьор в Сини вир

12:30, 03 авг 15 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шофьор без книжка и с 1.43 промила алкохол е засечен в нощта на събота срещу неделя в село Сини вир, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Около 00.30 ч. униформените спрели за проверка “Ауди А4” с шуменска регистрация, управлявано от 19-годишния М.Х. Тестът с дрегер показал, че младежът е пил, а се оказало, че няма и шофьорска книжка. М.Х. е отказал да даде кръвна проба за анализ.

Нарушителят е задържан за 24 часа.

Водач с 1.50 промила алкохол е засечен и по пътя за Хитрино. Около 3.20 ч. полицаите спрели за проверка лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от 37-годишния С.А. Срещу нарушителят е образувано бързо производство.

Мъж от Шумен пък си изпроси арест и два акта вчера, след като се блъснал в контейнер за смет в кв. “Дивдядово”, а после отказал да бъде тестван за алкохол, не представил на униформените документи за самоличност и отправил към тях закани и обиди.

Случката се разиграла около 21 ч., когато в полицията постъпил сигнал, че “Рено Клио” с шуменска регистрация помело контейнер за смет в квартала. Нарушителят е 45-годишният С.Г. от Шумен. Мъжът отказал да получи и талон за медицинско изследване.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама