Един оператор иска да доставя телефонни услуги на община Шумен

11:56, 03 авг 15 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
БТК е единственият кандидат за оператор на стационарните телефони на всички общински структури в Шумен, стана ясно днес на отварянето на ценовите оферти по обявената обществена поръчка в община Шумен.

“Българската телекомуникационна компания е допусната до участие в процедурата за възлагане на обществената поръчка на предходното заседание на комисията, няма интерес от страна на другите мобилни оператори, предлагащи фиксирани услуги”, каза главният юрисконсулт на общината Тодор Илиев.

Обявената обществена поръчка за избор на оператор на обществени фиксирани телефонни мрежи за нуждите на община Шумен е на стойност 166 666 лв. без ДДС, срокът на договора е 1 година.

Телефонните постове са общо 145 – в общинската администрация, детските градини и ясли, Младежкият дом, Обединената школа по изкуствата, Ученическата спортна школа и кметствата по селата.

Общо за всички постове БТК предлага месечна абонаментна такса 3 031 лв. без ДДС.

В офертата са включени 14 000 безплатни минути за разговори към фиксираната национална мрежа на БТК. 13 000 минути и 700 минути към съответно фиксираните мрежи на М Тел и Теленор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама