АБВ със свои кандидати за кметове в 5 от 6 русенски общини

11:31, 03 авг 15 / Политика 25 544 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
АБВ издига свои кандидати за кметове в пет от шестте русенски общини и подкрепя независим в една.

Това стана ясно, след като Националният съвет на партията е одобрил номинациите на 85-ма кандидати за кметове на общини в страната и 17 кандидати за кметове на райони в София. 80 от кандидатите за кметове на общини са номинации на Алтернатива за българско възраждане. 17 са  независими кандидати, подкрепени от партията. В  шест общини ще бъдат подкрепени коалиционни кандидати.

Както вече съобщихме, в Русе АБВ заложи на местния лидер Стелиян Богданов Стефанов. Той е на 38 г., с висше образование "Финансов контрол и външен одит", в момента е мениджър.

В Бяла издигат Найден Борисов Найденов. Той е на 62 г., с висше образование "Спортна педагогика", в момента е управител на фирма.

Във Ветово АБВ подкрепя настоящия кмет Георги Александров Георгиев, който се явява като независим кандидат.

В Иваново партията издига зам. областния управител Явор Веселинов Янчев, който ще бъде подкрепен и от БСП. Той е на 49 г., с висше образование - инженер.

В Две могили кандидат е Димитър Петров Димитров. Той е на 48 г., с висше образование - Финанси, 3 мандата кмет на населено място.

В Ценово АБВ издига Владимир Тодоров Калинов. Той е на 71 г., с висше образование "Математика", два мандата кмет на община Ценово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама