Девненка уби мъжа си с кухненски нож (обновена)

10:56, 03 авг 15 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
52-годишен девненец почина, след като съпругата му го наръга с кухненски нож в гърдите, съобщиха от полицията във Варна. Сигналът за престъплението е подаден вчера, 2 август, около 14:50 часа от съсед на семейството.

Незабавно в квартал "Повеляново" в Девня, където се е разиграла драмата, е изпратен екип на Спешна медицинска помощ. Лекарите само констатирали смъртта на мъжа.

Съпругата - убийца е задържана за срок до 24 часа. Извършен е оглед на местопроизшествието, ножът на убийството е иззет. Образувано е досъдебно производство, а материалите по случая са докладвани на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

При семеен скандал жената намушкала мъжа си в гръдната кухина, уточниха от държавното обвинение във Варна. След убийството тя отишла у един от съседите в блока и му разказала за случилото се. В дома им често имало кавги и скандали, провокирани от употреба на алкохол, както и в деня на трагедията. Убитият бил безработен, а съпругата му получава пенсия за временна нетрудоспособност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама