Мъж застреля жена и се самоуби в Гроздьово (обновена)

10:04, 03 авг 15 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж е застрелял любовницата си, след което се е самоубил във варненското село Гроздьово. Инцидентът е станал малко след 18 часа вчера, съобщиха от полицията.

След подаден сигнал на място е изпратен автопатрулен екип, който установил, че на предната дясна седалка на спрян пред жилищна сграда лек автомобил „Фолксваген” има тяло на простреляна в главата жена, а до колата има и прострелян мъж, също с огнестрелна рана в главата. Медиците са констатирали смъртта на двете лица.

От полицията уточниха, че починалите са мъж на 57 години от Гроздьово, с инициали А.Х., който е собственик на автомобила, и жена на 44 години, с инициали П.В., от русенското село Иваново. На местопроизшествието е намерен пистолет с неустановени до този момент марка и модел. По първоначални данни двамата са имали интимна връзка от около половин година, като се предполага, че мъжът е застрелял жената с откритото на мястото оръжие, след което го е използвал и срещу себе си.

Работата по случая продължава, материалите са докладвани на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. Образувано е досъдебно производство за двойно убийство, което засега се води срещу неизвестен извършител, уточниха от държавното обвинение. Телата на двамата починали са откарани в Съдебна медицина. Предстои изготвяне на балистични и съдебно-медицински експертизи, както и събиране на още доказателства, въз основа на които ще се преценява точната квалификация на извършеното деяние.

По непотвърдена информация починалият мъж е познат с прякора Диверсанта. Той бил засечен от съпругата си с любовница. Последвал скандал, след което се стигнало до кървавата драма.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама