Заведение дарява оборота си в подкрепа на болна от рак добричлийка

08:33, 03 авг 15 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 3 и 4 август кафе сладкарница „Кукла“ в Добрич ще дари целия си оборот в подкрепа на Красимира Гугова. По този начин добричлии могат да помогнат на Краси в последната й битка за живот.

През 2007 год. на Красимира Гугова от Добрич е открит мозъчен тумор – астроцитом I степен. Оперирана е и туморът е отстранен. Две години по-късно туморът рецидивира, което налага втора операция. След нея Красимира заминава за Анадолу медикъл център, където провежда лъчетерапия, споделят близките й. През следващите 5 години е в ремисия, но през тази година симптомите се появяват отново. Затова Красимира се обръща към Международен неврологичен институт – Хановер, за второ мнение и план на лечение. Д-р Герганов, неврогирург в немската болница, я обнадеждава, че може да отстрани тумора.

НЗОК не финансира лечение в INI Хановер, тъй като болницата не работи с формуляр S2,Становището на лекарите в България е,  че могат  частично да отстранят тумора. За съжаление, това е трета последна операция, която изисква да бъде отстранен изцяло.

По тази причина Красимира сама трябва да събере сама необходимата за операцията сума от 50 000 евро, за да бъде излекувана. Открита е банкова сметка IBAN: BG14PRCB92301044959123. Обявен е и DSM KRASI на номер 17 777.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама