Министърка от Нова Зеландия отиде да ражда с колело

16:00, 20 авг 18 / Свят 25 868 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бременната новозеландската министърка на жените Джули Ан Джентър обяви, че е отишла с колело в болницата, където трябва да роди първото си дете, тъй като нямало достатъчно място в колата, съобщи АФП.

Джентър, която е депутатка от „Зелените“ и запалена велосипедистка, изминала в неделя на две колела разстоянието от около миля (1,6 км) от дома си до градската болница на Окланд.

„Партньорът ми и аз се качихме на колела, тъй като нямаше достатъчно място в колата за придружаващия персонал, но така постигнах възможно най-доброто положително настроение“, написа тя в Instagram, където пусна и снимка, на която стои до велосипеда си.

Джентър (38), която е бременна в 42-ата седмица, посочи в поста, че отива в болницата да ражда. В понеделник следобед местно време бебето още не бе родено.

Това ще е второто дете в новозеландското правителство тази година. Премиерът Джасинда Ардън се върна на работа преди няколко седмици, след като през юни роди дъщеря.

Тя е едва вторият лидер в света, родил докато е на поста си, след като това направи пакистанският премиер Беназир Бхуто през 1990 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама