Реал Мадрид стартира с победа в испанския шампионат

13:30, 20 авг 18 / Спорт 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Реал Мадрид започна с победа в испанското първенство. В двубой от първия кръг за сезон 2018-2019 европейският клубен шампион спечели с 2:0 у дома срещу Хетафе в дебюта на новия старши треньор Хулен Лопетеги в Примера дивисион.

Продаденият в Ювентус през юли нападател Кристиано Роналдо беше заменен от Гарет Бейл, който зае неговата позиция в атаката на "белите".

Удар на уелския национал срещна напречната греда в 16-ата минута. Само четири минути след това Бейл центрира към Даниел Карвахал, който с глава даде аванс в полза на столичани след неумела намеса на отбраната на гостуващия тим.

В 51-ата минута Гарет Бейл отбеляза второто попадение в полза на Реал Мадрид. Шут от движение на уелсеца изненада вратаря на гостите Давид Сория, който можеше да се намеси по-добре при тази ситуация, създадена след отнета топка и центриране на Марко Асенсио.

Малко след това и Асенсио беше близо до реализирането на ново попадение, но ударът му срещна гредата.

На вратата на "белите" в тази среща отново беше Кейлор Навас, а не новото попълнение Тибо Куртоа. Хърватският национал Лука Модрич се появи като резерва през второта част, заменяйки Даниел Себайос.

По-късно в понеделник са мачовете Валенсия-Атлетико Мадрид и Атлетик Билбао-Леганес, съобщи БНТ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама