Модел наследява лиценза на Мис Свят-България

10:20, 20 авг 18 / Любопитно 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Венета Кръстева - единствената родна красавица, представяла България на двата най-големи конкурса за красота в света – Мис Свят и Мис Вселена, ще застане начело на форумите у нас.

Това съобщиха от „Бок Стар Моделс“ - компанията, чрез която оперира досегашният носител на правата за събитията в страната Страхил Гановски. „Той ще се пенсионира на 71 години след 30 годишна практика като национален директор на марките и ще прехвърли всички правомощия на миската., обясняват още от компанията. Очаква се лицензът да бъде предаден официално в присъствието на медии в началото на следващия месец. Повече подробности около нея обаче се пазят в тайна. Гановски не отговори на дългогодишния си телефонен номер, за да коментира оттеглянето си от конкурсите.

Само няколко дни, след като лицензът за Мис Свят-България и Мис Вселена-България отиде в ръцете на Кръстева пък ще се проведе поредното издание на конкурсите на родна територия. Датата е 12 септември, мястото – столичната зала „Рейнбол Плаза“, а бляскавата вечер ще посочи четири победителки, които да бранят честта на България зад граница.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Keted 09:16, 30 юни 21

Скоростные индивидуальные [url=https://proxyspace.seo-hunter.com/mobile-proxies/kazan/] IPv4 прокси для Авито и социальных сетях [/url] динамические

2 Keted 18:04, 24 авг 21

4g прокси в Казани от PROXYSPACE

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама