Сребро за Невяна Владинова на световната купа в Минск

17:50, 19 авг 18 / Спорт 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Страхотен завършек на състезанието за Световната купа в Минск за нашия отбор. Невяна Владинова издържа докрай и спечели сребърния медал на лента във финала.

Българката, която игра с последен стартов номер, представи много добре своята композиция и получи оценка от 18.200 точки. Така Владинова завоюва сребърното отличие.
Победителка на лента стана Александра Солдатова (Русия) с 18.600 точки, а трета е Катарина Галкина (Беларус) със 17.850.

Невяна Владинова се представи силно и на другите два финала, където се класира пета на обръч с 18.650 точки и четвърта на бухалки с много силна игра и оценка 19.250 точки. Тя не беше финалистка единствено на топка.

Следващата седмица е Световната купа в Казан(Русия), където ще участват Катрин Тасева и Боряна Калейн, както и ансамбъл - жени!

При ансамблите Италия спечели титлата в съчетанието с пет обръча с оценка 22.800 точки. На второ място е Русия с 22.100 точки, а на трето Беларус с 21.150 точки.
Българският ансамбъл отказа участие в турнира заради контузия на Елена Бинева.

Следващата седмица е Световната купа в Казан(Русия), където ще участват Катрин Тасева и Боряна Калейн, както и ансамбъл - жени, съобщават от БФХГ.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама