Ангелкова завежда дело за клевета срещу Бранимир Ботев

14:45, 17 авг 18 / Политика 25 580 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Министърът на туризма Николина Ангелкова завежда дело за клевета срещу бившия ресорен заместник-министър Бранимир Ботев. Повод за това стана изказване на Ботев, че е бил обект на сплашване, като свърза случилото се с името на министъра.

"Абсурдно е някой да твърди такива неща. Има органи, които ще се заемат с това. За мене е абсолютно недопустимо по този начин да се уронва престижът на институциите и да се създават такива внушения. Това адски много вреди на туризма. Разбирам, че някои хора търсят медийни изяви, но не смятам, че това е начинът и не смятам, че по този начин човек, който твърди, че мисли за българския туризъм и е работил за българския туризъм, следва да се отнася към този сектор на икономиката", каза в Бургас министърът на туризма Николина Ангелкова.

Изключително много постигнахме през последните години и всички тези действия няма да доведат до нищо положително – нито като имидж, нито като реклама на България, като дестинация, посочи още министър Ангелкова. В Бургас тя се включи в кръгла маса за обсъждане на проекта за 12 винено-кулинарни дестинации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама