Григор Димитров и Новак Джокович доиграват днес мача в Синсинати

13:50, 17 авг 18 / Спорт 25 550 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мачът на Григор Димитров срещу Новак Джокович от осминафиналите на турнира по тенис от сериите Мастърс 1000 в Синсинати бе прекъснат заради дъжд при резултат 6:2, 3:6 и 1:2 гейма за сърбина в третия сет. Победителят ще играе на четвъртфиналите срещу канадеца Милош Раонич, който елиминира своя сънародник Денис Шаповалов със 7:6, 6:4.

Лошото време принуди организаторите на два пъти да отлагат началото на срещите вчера, а някои от тях дори не започнаха.

Шампионът от миналата година Димитров игра отлично до средата на срещата, когато последва срив. След като спечели първия сет, българинът направи пробив и във втория за 3:1. Последваха обаче много грешки на Димитров и сърбинът изравни баланса в сетовете след 6:3. Тогава заваля дъжд и срещата бе прекъсната за около час и половина. След подновяването на играта Джокович направи пробив още в третия гейм и поведе с 2:1. И отново силен дъжд прекъсна мача, който ще се доиграва днес.

Срещата отново е на централния корт и е втора в програмата. Първо от 18 часа ще играят Симона Халеп (Румъния) и Ашли Барти (Австралия), а след това излизат Димитров и Джокович. Вероятният начален час е около 19,30.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама