Гризман: Останах в "Атлетико" заради доверието

19:50, 16 авг 18 / Спорт 25 1161 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Останах в "Атлетико", защото има огромен проект. Имам доверие в клуба и в Диего Симеоне", заяви нападателят на тима, Антоан Гризман след спечелването на Суперкупата на Европа и победата с 4:2 над "Реал" Мадрид, съобщава БНР.

"Не съм сбъркал. Свършихме доста добра работа. Вложихме много усилия и тези, които влязоха като резерви, направиха разликата", добави Гризман.
Полузащитникът Коке си пожела годината да успешна за всички в "Атлетико".

"Това е началото на една година, която може да доведе до много успехи. Дано да стане така. Играхме като един отбор и това е най-големият ни успех. Стана голям мач, но най-накрая остава колективът. Дано годината бъде наистина добра за нашия отбор.
Нормално е да искаме да печелим. Това не е кой да е противник. Искахме най-после да победим в Европа срещу "Реал" Мадрид. Трябва да продължим по същия начин. Остава ни още наистина много работа", добави Коке.

"Доволен съм от спечелването на този трофей. Това беше финал и искахме да победим без значение от противника. Щастлив съм, защото това ни дава огромна увереност и е изключително важно за нас. Очакваме една много добра година", каза нападателят Анхел Кореа.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама