Шон Ленън и Джеймс Маккартни с общо селфи

15:20, 16 авг 18 / Любопитно 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шон Оно Ленън и Джеймс Маккартни си направиха общо селфи, което пуснаха в Инстаграм, за да напомнят за една историческа двойка в съвременната музика. Кадърът, който синовете на Джон и Пол са подписали само с Peekaboo (типичен англосаксонски израз за игра на криеница), бе споделен от хиляди фенове на „Бийтълс“.

Коментарите в социалните мрежи не закъсняха: „Сякаш Джон и Пол се оглеждат в огледало“, пише почитател на Ливърпулската четворка, подчертавайки приликата между прочутите бащи и техните наследници.

Снимката е направена от Шон и е публикувана в неговия профил. Той е с коси, събрани в опашчица, а до него Джеймс е прегърнал акустична китара. И двамата са музиканти, което кара феновете да си помечтаят за техен бъдещ общ проект. Шон Ленън е издал 2 студийни албума - Into the Sun („В слънцето“, 1998) и Friendly Fire („Приятелски огън“, 2006), както и няколко сингъла. Джеймс Маккартни пък е работил с баща си по албумите Flaming Pie и Driving Rain, както и с майка си Линда Маккартни в Wide Prairie.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама