Българката, запалена от бившия си мъж в Сицилия, се върнала заради детето си

14:10, 14 авг 18 / Свят 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

49-годишната българка, която в неделя беше залята с бензин и подпалена от бившия си мъж Фортунато Джузепе Таормина в Сицилия, завела дело за тормоз срещу него още в миналото. Според адвоката на жената Микеле Пансера, цитиран от местните медии, Таормина бил осъден на първа инстанция в Катания на 2 г. и 2 месеца затвор.

Това станало в резултат на непрекъснатия тормоз, на който сицилианецът подложил бившата си съпруга, тъй като не можел да се примири с раздялата. Той й се обаждал и я преследвал непрестанно. Таормина дори разбил магазина, в който работела, и я заплашил с думите : „Имаш три възможности – да изчезнеш от Маскали, да се върнеш да живееш с мен или да те убия”.

Друг път Таормина се покатерил на прозореца на жилището й и изкрещял, че трябва да говорят на 4 очи, в противен случай щял да я убие рано или късно. Българката се оплакала пред властите заради заплахите, затова и Таормина бил осъден на първа инстанция. Жената била включена в програма за защита от властите, затова живеела под протекция на тайно място, пише „24 часа”.

След това решила да напусне Сицилия и да започне нов живот. Тя се върнала на острова обаче заради малкия си син в очакване на решението да й бъде поверен от страна на Съда за малолетни. Въпреки че бившият й мъж имал съдебна забрана да я приближава, той успял да изпълни заканата си да се саморазправи с бившата си жена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама