Линдзи Лоън се извини на жертвите на секстормоз в Холивуд

15:20, 14 авг 18 / Любопитно 25 653 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Линдзи Лоън поднесе извинение на жертвите на сексуален тормоз, които подкрепят движението #MeToo, след като ги нарече „слаби“.

След коментарите си тя получи доста нападки в социалните мрежи, което я принуди да даде нови обяснения по темата.

"Искам безрезервно да се извиня за болката, която цитатите в интервюто ми пред The Times причиниха. Цитатите ми бяха свързани с на надеждата, че няколко фалшиви обвинения могат да накърнят важността на движението #MeToo. Както и да е, оттогава научих как заявления като моето могат да са болезнени, което не беше моето намерение. Съжалявам.“, заяви пред сп. People звездата от „Гадни момичета“.

Припомняме, че преди дни Лоън изрази следното мнение относно нашумелите през последната година скандали в Холивуд: „Ако се случи в един момент, говориш за него в същия момент. Ще се намразя, че казвам това, но мисля, че жените, които говорят за това, изглеждат много слаби, а всъщност са силни. Но тези момичета, които си признават и самите те не знаят кои са, го правят за внимание. Това изменя смисъла на случилото се“.

Междувременно Линдзи се е нагърбила със задачата да стане изпълнителен продуцент и водеща в риалити предаване. То ще носи името „Лоън бийч клъб“ и ще се излъчва по популярния канал MTV. Клапата за снимките вече щракна в имението на актрисата в Миконос, Гърция, където тя живее през последните месеци. „Лоън бийч клъб“ ще предостави на зрителите Вип достъп до изключителна дестинация в света и на фона й ще покаже как млада и успешна предприемачка управлява империята си“, поясниха от MTV. Първите серии ще с завъртят на екрана догодина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама