Съветите за успешен живот на Самюъл Л. Джаксън

19:50, 10 авг 18 / Любопитно 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В интервю за юнския брой на списание Gentleman's Journal, актьорът Самюъл Л. Джаксън споделя съветите си за успешен живот.

Перфекционизъм

Актьорът е на мнение, че с каквото и да се занимаваме, каквато и да е нашата работа, ние трябва да бъдем като механици. Става въпрос за това да разучим всичко в сферата, в която работим. Всичко, до най-малките детайли, защото само тогава можем да бъдем наистина успешни.

Отдаденост

Самюъл Л. Джаксън е от онези актьори, които искат всичко да бъде перфектно. Ето защо гледа филмите си както преди да излязат, така и след това. Според него, за да успеем трябва да сме много критични към работата си и да преглеждаме свършеното от нас.

Ние създаваме късмета си

Джаксън смята, че късметът съществува, но в повечето случаи ние самите го пренебрегваме. Според актьора ежедневно ни се откриват възможности, на които обаче не обръщаме внимание, а това е голяма грешка.

Планът е само един

Според Самюъл Л. Джаксън трябва да имаш само един план. Ако измислим план Б, то с план А е свършено. Причината се крие в това, че не даваме максимума от себе си, защото разчитаме на това резервният план да ни спаси, ако нещата се объркат.

Никога не спирай

Пред списанието актьорът споделя, че е от онези хора, които не приемат успеха за даденост. Според него каквото и да постигнем, колкото и да е значимо, това не трябва да ни успокоява. Най-доброто, което можем да направим, е да продължим да влагаме същото старание и хъс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама