Кристиан Костов организира конкурс за кавър на негова песен

20:20, 10 авг 18 / Култура 25 636 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кристиан Костов покани свои фенове да се качат за минимум песен време с него на сцената в Парка Горки в Москва. Концертът ще се проведе на 26 август, а дотогава ентусиасти ще могат да пробват късмета си за наградата, като изпратят свое видео с кавър на песента му „Глубина“.

Най-добрите 100 ще получат артикули от лимитирана серия мърчандайз на певеца, донесъл на България рекордното второ място на Евровизия. Тези, които се отличат с гласови данни пък ще получат възможността да застанат рамо до рамо с любимеца си.

От днес на пазара се появи и дългоочакваният дебютен албум на Костов. Първата песен от него Get It се завъртя в българския ефир преди седмица. Целият диск носи заглавието Shower Thoughts (в превод: Дъжд от мисли) и се състои от общо 4 изпълнения. В песните си Крис залага основно на личния елемент. Той сам пише музиката и текста за парчетата, като получава помощ от идола си в живота – брат му Даниел. Има ли изход за човека на фона на фалша в междуличностните отношения е сред основните теми, които певецът разглежда в първия си сингъл от Shower Thoughts.

Освен върху песните си, Кристиан показа и че работи сам върху останалите детайли около албума. Изпълнителят на Beautiful Mess пусна няколко кадъра в социалните мрежи, в които става ясно, че е участвал дейно в изграждането на снимачната площадка за фотосесията към диска.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама