Ел Маестро: Не заслужавахме да загубим

12:50, 10 авг 18 / Спорт 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро не скри разочарованието си след снощната загуби от „Копенхаген4 с 1:2 в Лига Европа на стадион "Васил Левски".

"Разочарован съм заради моите играчи. Те дадоха всичко от себе си, не заслужавахме да загубим. С разбити сърца сме“, заяви наставникът, цитиран от БНР.

Започнахме мача, както обикновено. Играхме страхотно първите 20 минути, но след това се видя, че играхме срещу силен отбор. Играхме 10 срещу 11, което винаги е трудно.  Няма какво да кажа за съдийските отсъждания. Видях ситуацията за червения картон и дузпата. Не обичам теориите на конспирациите. Просто имахме лош късмет. Съдията явно е видял нещо, което го е накарало да вземе тези решения“, коментира още Ел Маестро.

Откакто съм в ЦСКА, Божидар Чорбаджийски е един от най-добрите ни футболисти. Той е фантастичен този сезон. Ако съдията беше дал фаул без картон, никой нямаше да забележи.

Винаги е трудно на реванша, когато си загубил първия мач у дома с 1:2, ще бъде тежко. Преди мача казах, че шансовете са 50:50, но сега е малко по-различно. Бил съм в Копенхаген и знам какво ни очаква.Трудно е да вкараш два гола в Копенхаген. 

Жеферсон има хематом, надявам се, че не е твърде сериозно. Енрике ще му трябва повече време да се възстанови. Сега и Джеси се контузи, ще видим колко време ще се лекува", завърши специалистът.

Реваншът в Дания е следващия четвъртък.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама