Рос от „Приятели“ разсмива в „Уил и Грейс“

11:20, 10 авг 18 / Култура 25 547 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След дългогодишна пауза от комедиините поредици на малкия екран, любимият Рос Гелър от „Приятели“ се завръща с роля в друг хитов сериал, носител на „Еми“ - „Уил и Грейс“.

Поредицата бе подновена миналата година след 11-годишна пауза и предстои излъчване на втория от новите сезони, който се снима в момента. Именно в него, за минимум 5 епизода влиза звездата. Той ще се превъплъти в новата любовна тръпка на Грейс.

Това е завръщане на Шуимър към ситкомите, който след „Прители“ се отдаде на драматични образи и беше номиниран за „Еми“ за участието си в „The People vs. O.J. Simpson: American Crime Story“.

"Опитваме се да отворим сюжета. След като миналата година се завърнахме, за да видим как публиката ще ни приеме, и те обикнаха новите епизоди, е време да продължим напред с нещо ново“, коментира един от създателите на „Уил и Грейс“ Макс Мъчник.

Новият, 10-ти подред, сезон ще включва 18 серии и ще се завърти по NBC на 4 октомври. Вече е в продукция и 11-ти сезон, който ще съдържа също толкова епизода. Освен Шуимър, в поредицата гостуват още звезди като Алек Болдуин, Челси Хендлър и Мери Маккормак.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама