Последният сезон на "House of cards" излиза през ноември

16:20, 09 авг 18 / Култура 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Netflix обяви датата на излизане на шестия последен сезон на многострадалния сериал „Къща от карти“. Всички епизоди ще се появят едновременно в стриминг услугата на 2 ноември.

На кадър, публикуван в Twitter, бившата първа дама Клер Ъндърууд – вече президент на САЩ (актрисата Робин Райт), седи в креслото на Ейбрахам Линкълн, а под пръстите на дясната й ръка се стичат алени струйки кръв. Новите постери, показани в официалния акаунт на сериала в Instagram, са почти същите, но там кръв вече струи изпод двете ръце на новия президент и се стича върху изображение на Белия дом и ликуващи избиратели с плакати „Обичаме Клер“.

Кървавите снимки са тематично свързани с трите постера, пуснати в Instagram преди два дни, които представят Кремъл също залят с кръв. Ролята на измисления руски президент Владимир Петров се изпълнява от Ларс Микелсен.

След отказа на Netflix да работи с Кевин Спейси, срещу когото в полицията в САЩ и Великобритания постъпиха оплаквания от сексуален тормоз, компанията изгуби около 40 милиона долара, разтрогвайки договора с актьора. Сериалът се оказа в риск да бъде преустановен – снимките спряха в края на октомври миналата година. Процесът продължи чак след като сценаристите „изпратиха в оставка“ героя на Спейси Франк Ъндърууд и на преден план излезе неговата съпруга Клер.

Към Робин Райт в новия сезон са се присъединили номинираната за „Оскар“ актриса Даян Лейн („Изневяра“) и Грег Киниър („Имате поща“, „Сабрина“, „Сестра Бети“). За техните два персонажа засега се знае само, че са брат и сестра.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама