Добрев: БСП няма черна каса и не е получавала пари от Бенчев

14:15, 07 авг 18 / Политика 25 417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"БСП няма черна каса, а получава добра субсидия и не се нуждае от подобни форми на финансиране". Това заяви зам.-председателят на партия Кирил Добрев в коментар дали партията е получавала пари от Бенчо Бенчев. "Всички мероприятия на БСП се финансират официално от субсидията ни като парламентарна партия", допълни Добрев.

"Кой какви имущества има - можете да проверите в регистъра. Бенчев е общински съветник в групата на БСП в Бургас като представител на коалиционния ни партньор Сдружението на пенсионерите. Единствените средства, които Бенчев под някакъв повод е давал на БСП са 70 лв., които групата събира за своята дейност", заяви отново Добрев.

"Ако някой е получавал средства от Бенчев и си мисли, че той е БСП, просто бърка, коментира зам.-шефът на партията. Средства на хора официално под каквато и да е форма от Бенчев в БСП не са постъпвали", категоричен беше той.

"Кой е помагал на Бенчев да си зарежда ролс-ройса, попита Добрев. И даде пример: Фирмата "Аркус сигурност", която е основната дейност на Митко Очите, охранява НОИ - Бургас с обществена поръчка, митниците денонощно в Бургас на пристанището и в Ямбол. Охранява социални обекти в община Айтос - училища, старчески домове, даже дом за младежи. Кой е дал тези обществени поръчки на фирмата", попита той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама