Босия: Заобиколен съм от тълпа, която няма собствено мнение

12:43, 22 юли 18 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гладната стачка на Николай Колев-Босия срещу покупко-продажбата на шофьорски книжки излиза извън всякакви норми. Свидетелство за това е разказът от първо лице на бившия служител на НСО Николай Марков, който го е посетил в дома му.
Преди малко повече от месец (12 юни) Босия обяви, че спира да се храни в знак на протест срещу това, че уволнени за корупция служители на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" са възстановени на работа. Оттогава досега - повече от месец, състоянието му се влошава драстично. Дори и личното посещение на председателя на парламента Цвета Караянчева и вътрешния министър Валентин Радев не успя да убеди Босия да прекрати физическото си самоунищожение преди условията му да бъдат изпълнени.

По-рано днес Станислав Иванов - председател на временната парламентарна комисия, която трябва да вземе мерки, за да спре дисидентът гладната си стачка, обяви пред Нова телевизия, че дълго време не е разполагал с конкретика какво точно да проверява. Той допълни, че от придружавали Николай Колев хора на последното събрание все пак комисията е получила конкретни сигнали, които са били изпратени до главния прокурор и министъра на транспорта. Станислав Иванов обясни, че са били изведени общо осем сигнала.

Той изрази категорична увереност, че специално при изпитите за книжка, корупция вече няма как да има.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама