Хасковлийка спечели 2000 лв. от Лотарията на НАП

16:25, 20 юли 18 / Любопитно 25 865 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

37-годишната Миглена Пириндова от Хасково спечели поредната месечна награда от Лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите. Наградата в размер на 2 000 лв. Миглена грабна с касов бон за 3,29 лв. Късметлийката участва в Лотарията на НАП от няколко месеца с общо 436 бележки.

Споделя, че наградата ще бъде използвана за още по-вълнуваща и незабравима лятна почивка на двете й деца. На приятелите и близките си препоръчва както да изискват касови бележки в магазините, така и да ги регистрират за награда от НАП.

Чекът за 2 000 лв. бе връчен на Миглена от директора на офиса на приходната агенция в Хасково Атанас Запрянов. С пожелание да имат приказно семейно лято и това да не е последната им награда от Агенцията.

От офиса на НАП напомнят, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg . 

Тази година Лотарията дава по-голям шанс за награда заради възможността да се вписват бележки и от ПОС терминал. Данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП в Хасково и обръщат внимание, че касовите бележки трябва да се пазят.

На 23 юли ще бъде изтеглен следващият седмичен победител, а наградата, която го очаква е смартфон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама