Guns ‘N Roses с нов рекорд

14:20, 20 юли 18 / Любопитно 25 538 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рок легендите Guns ‘N Roses могат да се похвалят с поредния рекорд в кариерата си, въпреки че точно за това постижения не са се напълвали особено в последните години. Видеото към хита „November Rain“,  заснето преди цели 27 години, сътвори история в Youtube. Според списание „Форбс“ това е първият клип от ерата преди съществуването на платформата, което успя да достигне 1 милиард гледания.

Видеото към тази класика е едно от най-скъпите в историята и е дело на режисьора Анди Морахан. Средно дневно е гледано 560 000 пъти само през 2017 г. А Youtube отчита, че интересът към него се е възродил и дори нараснал в последните няколко години, като пикът на зрители пред компютърния монитор е бил на 25 ноември 2017 г.

От платформата за видео споделяне потвърдиха, че Guns са най-гледаната банда и за 80-те и за 90-те и “November Rain” заедно с двете видеа на “Sweet Child O Mine” има над 2,3 милиарда гледания. Зад себе си в класацията остават The Cranbberies със “Zombie" и Nirvana със „Smells Like Teen Spirit“.

 „November Rain“ държи още един рекорд – с близо 9-те си минути дължина е най-продължителната песен влязла в Топ 10 на Щатите в историята.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама