Одобриха на първо четене закона за футболното хулиганство

13:05, 20 юли 18 / Политика 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Парламентът одобри на първо четене закона за футболното хулиганство.
 
Вносителя на промените и депутат от Обединени патриоти Славчо Атанасов каза, че по законопроекта са работили шест месеца заедно с експерти от четири министерства.
 
"Наистина има някои неща, които не са уточнени, но продължаваме да готвим големия закон, където всички тези неща ще влязат. Категорично предлагам пак да го работим всички парламентарни групи. Г-н Чершев, който е специалист в областта, в работната група даде много добри предложения. Когато след ваканцията продължим да работим по големия закон, нека да бъде така, че отново всичките партии да го работят. Тук не бива да се делим на леви, десни, националисти, колеги от ДПС и т.н.", каза Атанасов и призовава да се намери общ език, за да "поднесем на обществото закон, който се чака години наред".
 
"И сега има закон от 2004 г., но той има изключително големи слабости според всички експерти. Колеги, дайте най-после да развържем ръцете и на МВР, защото аз мога да говоря с часове как в момента нашата полиция хваща злосторника и в един момент нищо не може да му направи", призова още депутатът от Обединени патриоти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама