Анастейша на една сцена с трима музиканти от Разград

11:50, 20 юли 18 / Любопитно 25 1936 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от най-популярните поп изпълнителки Анастейша излезе на една сцена с трима музиканти от Разград. Това стана по време на концерта на американската звезда в германския град Регенсбург на 16 юли на един от най-престижните немски фестивали „Thurn und Taxis Schlossfestspiele“, предаде "Дарик".

Дирижираният от директора на Софийската филхармония оркестър е акомпанирал на почти всички парчета на Анастейша на концерта заедно с нейния бенд. Накрая певицата благодарила на Найден Тодоров за професионализма и добрия звук на оркестъра. 

Оркестърът е съставен от музиканти от Русенската опера, сред които и трима симфоници от Разград. Това са цигуларката Мила Иванова, водачката на виолончелистите Петрана Стоянова и първият тромбонист Явор Даков.

„Беше невероятно преживяване”, разказа Мила Иванова. Оркестърът бил през цялото време на откритата сцена пред хиляди зрители.

Фестивалът в Регенсбург е едно от най-чаканите музикални събития в Германия. На негова сцена са се изявявали артисти като Стинг, Дзукеро, Том Джоунс, „Скорпиънс“, Заз, Хосе Карерас, Йонас Кауфман, Пласидо Доминго, а вече и разградски музиканти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама