Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл продават нюйоркския си апартамент

18:40, 20 юли 18 / Любопитно 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Само преди пет месеца Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл обявиха за продажба апартамента си в Ню Йорк в сърцето на Сохо. Първоначалната цена беше от близо 8 милиона долара. Заради липсата на купувач, те намалиха продажната цена с повече от един милион.

По този начин техният мезонет от 241 квадратни метра, състоящ се от три спални и три бани, обграден с тераса от 80 квадратни метра, сега се предлага на 6.75 милиона долара. Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл купиха имота през 2010 г. за 6.667 милиона долара.

Певецът и актрисата продават апартамента, в който живееха през всичките тези години, защото през май миналата година купиха нов, два пъти по-голям. За над 20 млн. долара те станаха собственици на мезонет в престижния район Трибека в Ню Йорк.

Апартамент от 500 квадратни метра е с четири спални и четири бани на последния етаж на сигурна сграда, до която папараците нямат достъп. Други звезди също са останали (или все още живеят) в тази защитена резиденция според информацията на "Variety". Сред тях са Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Дженифър Лорънс и Джейк Гиленхал. /БГНЕС

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама