Как се променя тялото ни ако правим по 100 клека на ден за месец?

19:40, 20 юли 18 / Любопитно 25 519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В последните няколко години един от големите трендове, свързани с фигурата, е не просто да имаме добре оформено и атлетично тяло, но сякаш се акцентира особено много върху стегнатите бедра и задни части на дамите.

Първо, Джей Ло беше със супер пищно на фона на останалите звезди дупе, след това се появи кланът Кардашиян, който затвърди тенденцията и накрая звезди като Ники Минаж ни показаха, че размерът на дупето може да бъде и толкова голям.

Истината е, че за Лопес и Бионсе да речем сме почти убедени в натуралността на задните части, предвид корените им и гена, който имат. Но за Кардашиян, Минаж и други нашумели звезди с големи дупета са изписани научни трудове на тема „Истински или не са задните части на тези звезди”.

Оказва се, че най-удачният и лесен вариант да се сдобием със стегнати и секси задни части май са така нашумелите напоследък клекове. Това е може би най-простичкият и суперефективен начин да се сдобием с мечтаните форми. А и е супер бърз, затова наистина нямаме оправдание да не се погрижим за тялото си.

Какви са ползите, ако в рамките на месец правим по 100 клека на ден. Тайната на ефективните клекове е следната:

Разкрачът трябва да е малко по-голям от ширината на раменете с пръсти леко извъртени навън.

Главата трябва да е изправена, а погледът – малко над хоризонта.

Гърбът трябва да е в нормалната си извивка – не се прегърбвайте, но и не се пъчете прекалено.

Коленете не трябва да се събират едно към друго при клековете.

Дълбочината на клека се определя от момента, в който започнете да се прегърбвате. Клякайте контролирано и концентрирано.

Хубавото на клековете е, че няма нужда от стотици уреди, за да ги изпълняваме. Мека земя и 2 гирички са напълно достатъчни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама