Глория Петкова търси изгубената си сестра

11:20, 20 юли 18 / Култура 25 637 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата и модел Глория Петкова оглави каста на нов късометражен филм.

Продукцията, подкрепена от НФЦ, носи името „Мостът“ и е намигване към феновете на добрия трилър. Сюжетът се върти около премеждията на героинята на Петкова - Кати, чийто свят се разпада, след като сестра й изчезва в Лондон. „Какво се случва, когато най-съкровените ти мечти се превърнат в кошмари?“ е основният въпрос, на който лентата ще даде отговор в рамките на 40 минути време.

Ролята на разследващ полицай е поверена на актьора Нейтън Купър, който в актива си с участия има ленти от ранга на „Ледърфейс“ - предисторията на злодея от „Тексаско клане“. Самият Купър от няколко години живее в България, където среща голямата любов – театралната режисьорка Василена Радева.

„Мостът“ все още не разполага с трейлър и премиерна дата, но по всяка вероятност ще мине през няколко кинофестивала.

За продукцията първа загатна Петкова, която се подвизава още като диджей, дизайнер и художник. „Специално благодаря на всички, които са замесени в проекта! Беше невероятно преживяване и дори не мога да изразя колко съм щастлива за възможността да съм част от него“, написа в социалните мрежи тя, споделяйки постер на „Мостът“.

Режисурата и сценарият са дело на Явор Веселинов, чието име е замесено в проекти като сериала „Столичани в повече“, риалитито „Сървайвър“ и филма „Костурица. Балкански хулиган“. Музиката е поверена на Емилиян Гацов. Веселинов ще видим и като един от главните персонажи Рори, за когото обаче още не се знаят подробности. Продуценти са Галина Тонева и Кирил Кирилов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама