Над 50% от британци недоволни, че правят по-малко секс, след като са станали родители

20:40, 19 юли 18 / Любопитно 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британската фирма за матраци "Лийса" поръча изследване от което стана видно, че 57% от поданиците на Нейно Величество не са доволни от факта, че са намалили секса, след като са станали родители, пише вестник "Метро", цитиран от БТА.

В допитването взели участие 1000 пълнолетни граждани на страната. Брачните двойки правели средно месечно 19 пъти секс, преди да се сдобият с поколение. След като се родили децата, броят на сношенията им паднал на 10 месечно.

Изненадващ се оказал броят на британците, които не се смущавали от намалелите любовни ласки. Оказало се, че 22% от респондентите са доволни от това, че правят по-малко секс. А за 21 на сто, това не ги притеснявало в никаква степен.

Но с появата на потомството и качеството на секса спаднало за мнозина британци, като 46% се чувствали недоволни от изявите си под завивките. Това се дължало на недоспиването, причинено от появата на децата.

При майките се наблюдавал по-голям спад на либидото, в сравнение с бащите. Шейсет на сто от анкетираните дами заявили, че желаели по-малко секс след раждането, докато при мъжете този процент бил 30%.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама