Добрев: И в момента Елена Йончева е съдружник с Цветан Василев

08:06, 19 юли 18 / Политика 25 563 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Елена Йончева и към момента е съдружник с Цветан Василев. Това заяви народният представител от ГЕРБ Делян Добрев в студиото на “Здравей, България”. Йончева също е била поканена в студиото, но е отказала да участва в разговора.

“Смущаващото е, че фирмата е с 10 000 лв начален капитал, но единият акционер (“Авторска телевизия” на Елена Йончева) дава 5 000 лева, а 161 100 евро  идват от офшорка на Цветан Василев. Най-малкото - тези действия не изглеждат логични”, заяви Добрев пред Виктор Николаев и добави, че общата фирма “Офроуд” още съществува, а двамата още са съдружници.

 

“Ако това е плщане, то се заобикалят законите в България за плащане на данъци”, каза народният представител от ГЕРБ о поясни, че сигналът задължително трябва да бъде оповестен, но целта не е клевета, както се е случило с него.

 

“Тя в напрежението и в паниката си призна, че те стоят зад тези фалшиви новини”, коментира Добрев вчерашното изказване на Йончева по отношение на разпространяваните в интернет видеоматериали с предполагаеми твърдения, че премиерът Борисов притежава къща в Барселона. Според депутата, социалистите използват тези фалшиви новини като смокинов лист, за да прикрият истории като съдружието на Йончева и Василев.

 

В разговора Делян Добрев коментира и стъпките по влизането в Еврозоната. По думите му влизането в чакалнята означава, че всеки ще плаща по-малки лихви по кредитите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама