Джъд Лоу за хомосексуалната история във "Фантастични животни"

12:20, 19 юли 18 / Любопитно 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По-рано тази година режисьорът на "Фантастични животни" Дейвид Йейтс се изправи пред критики, след като разкри, че сексуалността на Дъмбълдор няма да бъде показана в продължението.

Лоу, който играе по-младия Дъмбълдор в предстоящия филм, е запитан за мнението му, свързано с коментарите на Йейтс. Актьорът сподели пред Entertainment Weekly, че "нашата сексуалност не ни дефинира непременно" и каза, че героят е "многостранен".

Според Лоу обаче този аспект от характера на Дъмбълдор може да бъде разгледан в продълженията от поредицата. Той добавя, че има "още много да видим" от гледна точка на историята на Дъмбълдор.

Авторката на романите от поредицата за Хари Потър Дж. К. Роулинг, която пише и сценария за филмите "Фантастични животни", още преди 10 години потвърди, че Дъмбълдор е хомосексуален образ.

Тя сподели, че именно в периода, който режисьорът Дейвид Йейтс разглежда в новия филм "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд", Дъмбълдор е романтично замесен с магьосника съперник Гелърт Гриндавалд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама