Втори трейлър на предстоящия филм за Фреди Меркюри (ВИДЕО)

18:20, 18 юли 18 / Култура 25 1441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вторият трейлър на предстоящата лента „Бохемска рапсодия“ ни снабдява с може би първото изключение от правилото, а именно – Реми Малек. 37-годишният носител на „Еми“ влиза органично в ролята на Меркюри, а първите коментари за продукцията са повече от ласкателни за актьора. „Той ще е епичен Фреди Меркюри“ и „Перфектен е за ролята, звучи точно като Фреди“ са само част от положителните оценки по адрес на Малек след появата на 2-минутния промоклип. Освен всичко, звездата от „Господин робот“ има одобрението и на Брайън Мей, който е сред продуцентите на „Бохемска рапсодия“.

Сюжетът на лентата се фокусира върху култовата банда в периода между 1970 и 1985 г. Във филма, режисиран първоначално от Брайън Сингър, но завършен от Декстър Флечър, Малек ще си партнира с британския актьор Гуилям Лий, който ще нарами китарата на Брайън Мей, и Бен Харди, когото ще припознаем в барабаниста Роджър Тейлър. Джоузеф Мазел пък ще изиграе басиста Джон Дийкън. Освен около съдбата на Queen действието “Бохемска рапсодия“ ще се завърти и около турбуленциите и в личния живот на Меркюри.

За да влезе максимално в образа, Малек посещава вокални уроци, а запис с негови изпълнения на песни на Queen получават и Мей и Тейлър. Едва след това двамата дават зелена светлина на актьора да се включи към проекта. Световната премиера на „Бохемска рапсодия“ е заложена за началото на този ноември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама