В четвъртък ще е ветровито

07:15, 19 юли 18 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През следващото денонощие ще се задържи ветровито. Ще духа умерен, временно - до силен, вятър от запад-северозапад. Облачността ще е променлива, до полунощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места, главно в източната половина от страната, ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици.

Максималните температури ще са между 24 и 29 градуса, за София - около 24 градуса.

По Черноморието облачността ще е значителна, главно в следобедните часове, ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа умерен до временно силен вятър от запад-северозапад.

Максималните температури ще са 26-28 градуса. Температурата на морската вода е около 26 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините облачността ще е променлива, след обяд ще е по-често значителна и на места ще превали и прегърми. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

В петък ще продължи да духа умерен вятър от запад-северозапад. Ще има временни увеличения на облачността и на места краткотрайно ще превали. Максималните температури ще бъдат между 25 и 30 градуса.

В събота ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места слабо ще превали. Северозападният вятър ще отслабне. Температурите слабо ще се повишат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама