Юлиан Вергов се завръща в спешното за шести сезон на „Откраднат живот“

20:10, 18 юли 18 / Любопитно 25 860 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започнаха снимките на шести сезон на българския медицински сериал, който ще продължи традицията с впечатляващ актьорски състав и интригуващи сюжетни линии. Една от първите новини на снимачната площадка е завръщането на Юлиан Вергов, когото зрителите видяха в ролята на доцент Банков в четвърти сезон на продукцията.

„В този сезон Банков е много по-различен от преди, по-освободен. По-интересното е да видим как доц. Банков се справя в болницата без да е директор.
В любовта ще има пикове и спадове, както във всяка любовна история“, сподели звездата, която отново ще облече лекарската престилка.

След като в четвърти сезон феновете се разделиха с Банков, който отпътува за Германия, сега той ще се завърне, за да оглави една от централните сюжетни линии в компанията на своята половинка. Ролята на събудилата се от кома съпруга на доцента е поверена на актрисата Ана Пападопулу, която не скри емоцията от присъединяването си към екипа. “Звъннах на един от първите ми братовчеди, който е анестезиолог и го помолих за консултация за пациент след кома. Той ме попита изненадан: “Tи ще си жената на Юлиан, която чакаме цял сезон да се събуди?”. Стана ми толкова приятно”, разказа актрисата, минути преди да влезе за първи път в образа на Ева.

“Героят на Юлиан има сериозно предизвикателство, а Ева (Ани Пападопулу) носи изключителна човешка история. В действителност на всички ни се случват едни и същи неща - влюбваме се, разлюбваме се, обичаме се. За нас важното е да покажем как преминаваме през тези емоции и как се справяме с тях“, коментира
Евтим Милошев. Продуцентът на „Откраднат живот“ добави, че заедно с любимите образи в сериала, кастът ще бъде допълнен от още големи имена от българското кино, които предстои да бъдат обявени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама