Откриват специално кафене за дакели в Лондон

16:40, 16 юли 18 / Любопитно 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Лондон ще бъде открито специално кафене за дакели на 19-ти август. В него кучетата-кренвирши ще бъдат допускани безплатно и глезени с любими специалитети, пише вестник "Метро", цитиран от БТА.

Заведението ще отвори врати на площад "Патерностер" в лондонското Сити. Всеки дакел ще бъде посрещан безплатно с нещо като капучино и пуканки, пригодени за четириноги. Със заплащане следва пълното меню, в което не са пропуснати любимите наденички и кокали за гризане. Помислено е и за стопаните на тематичните домашни любимци - радвайки се на многобройна компания от дакели, те ще могат да вдигат наздравици с изискани коктейли и леки мезета.

Добре дошли ще бъдат и клиенти без кучета, симпатизиращи на дакелите. Ала за да се попадне в тяхната височайша компания, е нужна предварителна резервация в "Дашхунд кафе".

Притежателите на дакели ще заплащат куверт от 10 британски лири, а любителите на породата без кучета - 15. Дечица под 5-годишна възраст и всички дакели ще са със свободен достъп в заведението. Един куверт осигурява на щастливия му притежател 70-минутно забавление с продълговатите шаровци.

Записванията ще започнат на 28-ми юли, когато два тайни имейл адреса ще бъдат пуснати на сайта на "Дашхунд кафе" и във Facebook. В електронната заявка трябва да се запишат имена за контакт, телефонен номер и броят на кучета и хора, които ще присъстват.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама